Helyzetjelentés

2022. április 5.
Vissza a hírekhez

Engedély váltási lehetőség áprilisban:

Április 14 csütörtök 18-19 óra között és április 22 péntek 19-20 óra között a horgászirodában!

Ellenőrzés:

Eddig hálistennek az éven nem kellett még intézkednünk, pedig minden nap van legalább egy alkalommal ellenőrzés, sötétben és éjjel is járjuk a tavakat, a tavalyi évben majdnem 10 ember ellen intézkedtünk és többen is 5 éves eltiltást kaptak.

Versenyek és lezárás:

Szombaton végetért az évadnyitó horgászversenyünk de jövőhét pénteken már itt is van az első 75 órás TOP7 pontyfogó verseny majd rá két napra a 96 órás harcsafogó verseny!
Mivel mindkét verseny a VII. tavunkon lesz, ezért azt lezárjuk április 14. csütörtök 19 órától - április 25. hétfő 06:00-ig!
A TOP7 versenyünkre egy visszamondás miatt felszabadult egy hely, soha nem látott lehetőség előtt a versenyzők, 8 csapat megkapja a hetes tavunkat, ahol csónakkal behúzhat, radarozhat, dőlő bóját használhat stb.
2-3 fős csapatot várunk de mindkét esetben 6 bottal lehet horgászni, nevezési díj 40 ezer forint!
Minden csapatnak rendelkezésére bocsátjuk az egyesületi üvegszálas csónakot 1-2 órára ütemezve, hogy a bójáit lerakhassa, ha igényt tartanak rájuk.
Harcsás versenyünk nagyon kelendő, arra 24 óra alatt betelt a 8 csapat 🙂
Reméljük az előttünk álló még 1,5 hétben fog annyit melegedni az idő és vele a víz is, hogy végre lehessen egy jó versenyt rendezni, vizeink hőmérséklete körülbelül 6-8 fokkal elmarad a tavalyihoz képest a hideg tavaszi időjárás miatt.
Üdvözlettel OHE Vezetősége
Megosztás: